ALEGE OFERTA POTRIVITA PENTRU AFACEREA TA SI URMEAZA CEI 5 PASI

SAU NE POTI CONTACTA PENTRU ASISTENTA

PACHETE AFACERE LOCALA (ORAS SAU REGIUNE)

Aceste pachete sunt destinate afacerilor ce activeaza la nivel regional.

PACHETE AFACERE NATIONALA / INTERNATIONALA

Aceste pachete sunt destinate afacerilor ce activeaza la nivel national si international.

Preturile sunt afisate in EURO (se va adauga TVA doar in cazul in care este necesar).

Abonamentele se achita lunar.

Selecteaza pachetul de publicitate ce se potriveste cel mai bine afacerii tale. Ai la dispozitie mai multe optiuni. Citeste cu atentie ce contine fiecare pachet. Nu iti face probleme referitor la spot, il facem noi gratuit.

Dupa ce ai ales pachetul dorit in primul pas si l-ai adaugat in cos, trebuie sa finalizezi si sa introduci datele societatii tale. Aceste date se vor folosi pentru facturare. Chiar daca nu sunt complete, te vom contacta.

Modalitatea de plata este doar un pas necesar pentru finalizarea comenzii. Vei putea achita pachetul solicitat nu doar prin transfer bancar ci si cu un card bancar sau alte modalitati ce le vom stabili impreuna.

Dupa efectuarea primilor 3 pasi, a venit momentul sa ne auzim. Te vom contacta pentru a stabili ce modalitate de plata preferi precum si alte detalii legate de pachetul de publicitate ales si spotul tau publicitar.

De crearea spotului tau ne ocupam noi, insa avem nevoie de la tine de: 3 poze care sa ilustreze afacerea ta, adresa completa si o descriere cat mai completa a afacerii tale. Iti vom comunica cum sa ne trimiti aceste detalii.

Puteti comanda pachetele direct de aici sau ne puteti contacta.

TEL: +40 725 032 748

E-MAIL: info@edmediaplus.com